KONYA / KULU - Yavuz Selim İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı.

Mrt

“DEPREM HAFTASI” kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

Şbt

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığınca öğrencilerimize "Trafik Eğitimi" veren trafik polislerimize teşekkür ederiz.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ

“DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ “ Kapsamında Hazırlanan Ana Sınıfı Panosu

4/A SINIFI ÖĞRENCİLERİNİN "MİLLİ MÜCADELE KAHRAMANLARI" TANITIMI

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı şiirler,yarışmalar,gösteriler ve etkinliklerle kutlandı.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" Dolayısıyla İlçe Jandarma Komutanımız Sayın Ahmet KILIÇ, Öğrencilerimiz Rümeysa ÖZDEMİR ve Çağrı SAYGIN'a  Makam Koltuğunu Devretti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında makamların sahipleri geleceğimiz olan öğrencilerin oldu. Yavuz Selim İlkokulu Müdürü Berat ÖZKILIÇ ve Sınıf Öğretmeni Münevver KESKİN eşliğinde Kulu İlçe Jandarma Komutanlığına ziyarette bulundular. İlçe Jandarma Komutanımız Sayın Ahmet KILIÇ öğrencilerimizi neşe ile karşıladı. Adet üzerine Jandarma Komutanlığına oturan çocuklarımız hayallerinden bahsettiler. Jandarma Komutanımız Ahmet KILIÇ öğrencilerimize ne şekilde çalıştıklarını ince detaylarıyla anlattı ve çeşitli hediyeleri öğrencilerimize verdi. Kendilerine bu hoş misafirperverlik için teşekkür ediyoruz.

Mrt

Kulu'da eğitim-öğretim faaliyetleri kapsamında Sayın Milli Eğitim Şube Müdürümüz Turgay TARLA eğitim öğretimin mevcut durumu ,yapılan çalışmalar hakkında okul idarecileri ve öğretmenlerden bilgi ve görüş aldı.Tespit edilen sorunların çözümü amacıyla fikir alış verişi yapıldı.Kendilerine nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Türkiye Cumhuriyeti'nin resmen kurulduğu tarihtir. Ulu Önder Atatürk, diğer bayramlar gibi bu bayramı da gelecek nesillere bir miras olarak bırakmıştır. 29 Ekim 1923 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yapılan bir anayasa değişikliğiyle Türkiye'nin yönetim biçimi Cumhuriyet olarak belirlenmiştir.

Türk halkı için Cumhuriyet Bayramı, milli birlik ve beraberliğin, toplumsal dayanışmanın üst düzeye çıktığı milli bayramlarımızdan birisidir. Bu kutlu gün okulumuzda İrem Özçelebi UZUNKAYA öğretmenimizin hazırladığı etkinliklerle kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

OKULUMUZ ''AKLI SELİM GAZETESİ'' ARALIK AYI SAYISI ÇIKARILDI...